Zupa bretońska

Zupa bretońska

Zupa bretońska

Wszelkie syte zupy są mile widziane o tej porze roku. Jeśli lubicie fasolkę po bretońsku, to i taka zupa przypadnie Wam do gustu. Składniki: wywar na skrzydełkach lub udku 1 marchewka 1 pietruszka 2 łodygi selera naciowego 1 cebula 1 laska kiełbasy zwyczajnej ziele angielskie liść laurowy słodka mielona papryka ostra mielona papryka koncentrat pomidorowy majeranek 1 puszka czerwonej lub białej fasoli sól, pieprz Sposób wykonania: 1. Do gotującego się wywaru dodać marchew, pietruszkę i selera naciowego pokrojo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani

Autor

Ania Z

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa, mielone, seler naciowy, kiełbasa, fasola, skrzydełka, fasolka, makarony, udka , makaron, marchewka, fasolka po bretonsku, zupa pomidorowa, czerwona fasola, fasola czerwona, zupa z selera, biała kiełbasa, warzywa na patelnie, makaron z patelni

Inne przepisy z Kuchnia domowa Ani

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.