Schab w sosie chrzanowym

Schab w sosie chrzanowym

Schab w sosie chrzanowym

Składniki: 8 plastrów schabu chrzan ze słoiczka (u mnie 3 łyżki, ale ilość będzie zleżeć od waszej preferencji) smalec do obsmażenia mąka do oprószenia 1 cebula 1 ząbek czosnku sól, pieprz suszony majeranek ziele angielskie i liść laurowy smalec do obsmażenia 2 łyżki śmietany 18% lub 1/4 szklanki 30% Sposób przygotowania: 1. Mięso lekko rozbić tłuczkiem, oprószyć pieprzem i solą, a następnie mąką. Obsmażyć na smalcu z obu stron.  2. Dodać posiekaną cebulę oraz czosnek, dodać do smażącego się mięsa, chwil... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję