Pierś z kurczaka caprese

Pierś z kurczaka caprese

Pierś z kurczaka caprese

 Pyszna i efektowna potrawa. Robi się bardzo szybko i smakuje rewelacyjnie! Do przyrządzenia tego obiadku polecam użycie małych piersi z kurczaka. Składniki: małe piersi z kurczaka kilka plasterków pomidora kilka plasterków sera mozzarella kilka listków bazylii sól, pieprz oliwa z oliwek zioła prowansalskie Sposób wykonania: 1. Piersi umyć, osuszyć, naciąć z wierzchu tak, aby powstało kilka kieszonek. Piersi ułożyć w naczyniu żaroodpornym. W kieszonki powtykać naprzemiennie ser, pomidora i listki bazylii. Opr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję