Jeśli szukacie pomysłu na wykorzystanie mięsa z rosołu, to takie paszteciki się polecają. Składniki: Ciasto: 1/2 kg mąki szczypta soli 1 całe jajko 2 żółtka 1 łyżka cukru 100 g drożdży 250 g margaryny/masła 1/2 szklanki śmietany Farsz: 30 dag kiszonej kapusty 30 dag mięsa z rosołu 1 cebula 2 łyżki oleju szczypta cukru 4 liście laurowe 4 ziela angielskie 1 łyżka majeranku 1/2 łyżki tymianku sól, pieprz Sposób wykonania: Zrobić farsz. Kapustę przepłukać, drobno posiekać,zalać wodą, gotować do miękkości z dodat... czytaj dalej...
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...