Pasta z wędzonego twarogu z olejem lnianym
Pasta z wędzonego twarogu z olejem lnianym
Pyszna pasta do pieczywa o zaskakującym smaku. Sami wypróbujcie! Składniki: 200 g wędzonego twarogu 1 cebula kilka kropel soku z cytryny lub octu jabłkowego spora szczypta soli (kamiennej) 1/2 łyżeczki suszonego koperku kilka łyżek oleju lnianego pieprz Sposób przygotowania: 1. Cebulę drobno posiekać. 2. Wszystkie składniki umieścić w misce, wymieszać, dodać tyle oleju lnianego, aż pasta będzie w miarę jednolita. Smacznego!!! Źródło: Hajduczek naturalnie czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani
Autor
Ania Z
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasta
Inne przepisy z Kuchnia domowa Ani
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję