Pasta serowo-rybna z papryką

Pasta serowo-rybna z papryką

Pasta serowo-rybna z papryką

Od czasu do czasu lubię zrobić ser do kanapek. Składniki: 200 g sera białego wędzona makrela - ilość wedle uznania kilka plasterków papryki konserwowej zielona cebulka sól, pieprz jogurt naturalny Sposób wykonania: 1. Ser rozdrobnić widelcem. 2. Makrelę dokładnie oczyścić z ości, podrobić. 3. Paprykę konserwową i zieloną cebulkę drobno pokroić. 4. Wszystko przełożyć do miski, dodać jogurt naturalny i doprawić solą i pieprzem do smaku. Smacznego!!! czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję