Im lepiej doprawione czosnkiem i przyprawami, tym pyszniejsze!Składniki:makaron spaghetti lub inny dowolny (w porcji na dwie osoby)250 g szpinaku (u mnie mrożony)125 g serka mascarpone3 ząbki czosnku (lub wedle uznania)1 łyżka masła sól, pieprzSposób przygotowania:1. Stawiamy wodę na makaron, solimy i gotujemy. W międzyczasie przygotowujemy szpinak.2. Czosnek obieramy i miażdżymy. Na patelni rozgrzewamy masło, dodajemy czosnek, chwilę smażymy. Dodajemy szpinak i dusimy, aż woda prawie cała wyparuje i liście będą mi... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...