Kurczak czosnkowy pieczony w rękawie

Kurczak czosnkowy pieczony w rękawie

Kurczak czosnkowy pieczony w rękawie

Składniki: 4 podudzia z kurczaka 4 ząbki czosnku przyprawa do kurczaka Sposób przygotowania: 1. Mięso umyć, osuszyć. 2. Czosnek obrać i zmiażdżyć. 3. Kurczaka natrzeć czosnkiem i przyprawą do kurczaka. Schłodzić w lodówce przez kilka godzin. 4. Mięso przełożyć do rękawa, piec 60 minut w 200 st. C. Pod koniec pieczenia rękaw można rozerwać, by mięso się zrumieniło. Smacznego!!! czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję