Kanapka z cebularza czyli cebularz na wypasie

Kanapka z cebularza czyli cebularz na wypasie

Kanapka z cebularza czyli cebularz na wypasie

 Jedliście kiedyś takiego wypasionego cebularza lubelskiego? Jeśli nie, to serdecznie polecam.  Składniki: cebularze lubelskie masło szynka serrano sałata rzymska lub masłowa awokado papryka czerwona jajka majonez lub sos tysiąca wysp Sposób przygotowania: 1. Cebularza przekroić wzdłuż. Spód cienko posmarować masłem, nałożyć sałatę, szynkę, awokado i paprykę czerwoną.  2. Na patelni zrobić jajko sadzone, gotowe ułożyć na warzywach. Lekko posmarować majonezem lub dowolnym sosem. Przykryć wierzchnią ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.