Arbuzolada z melisą

Arbuzolada z melisą

Arbuzolada z melisą

Arbuzy są teraz najpyszniejsze. To przyjemny orzeźwiający owoc w upalne dni. Warto nawet dziś przyrządzić z niego arbuzoladę ;P Składniki: 1/4 małego arbuza ok. 10 listków świeżej melisy kostki lodu Sposób przygotowania: 1. Arbuza pokroić w kostkę, pozbyć się pestek. Wrzucić do kielicha blendera. Dodać listki melisy. Zmiksować na gładko. 2. Do szklanek wrzucić trochę kostek lodu, zalać arbuzoladą. * Arbuzoladę można rozcieńczyć z wodą mineralną. Można wtedy dodać odrobinę miodu i sok z cytryny. Smacznego!!! ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję