Galantyna wieprzowo-drobiowa
Galantyna wieprzowo-drobiowa
Galantyna z nową przyprawą do kurczaka Kamis, od razu smakuje lepiej.Galantyna wieprzowo-drobiowa
SKŁADNIKI:kurczak- 1 sztmięso mielone wieprzowe -0,5 kgpieczarki -300 gcebula -1 sztjajka - 2 sztsól i pieprztłuszczprzyprawa do kurczaka KamisPrzygotowanieZ kurczaka usunąć kości, następnie skórę naciąć wzdłuż, zaczynając od piersiudka i mięso z piersi rozciąć tak by było mięso na całej skórze.Dobrze przyprawić mięso przyprawą do kurczaka, włożyć mięso do miski, przykryć i odstawić na całą noc do lodówki.FarszPiec... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia Danusi
Autor
danusia19671
Gotowanie i pieczenie jest moją pasją kulinarną
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
drobiowe, mięso, mielone, kurczak, cebula, pieczenie, pieczarki, mięso mielone, jajko, pierś, piersi, udka , mielone pieczarki, kurczak z pieczarkami, jajka z farszem, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, udka z kurczaka, kurczak pieczony, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego, pieczone udka
Inne przepisy z Kuchnia Danusi
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję