CIASTO KRÓWKA

CIASTO KRÓWKA

CIASTO KRÓWKA

Ta krówka rozpływa się w ustach. CIASTO KRÓWKA Składniki Mąka -500 g Miód -4 łyżki Jajka -2 szt Masło -1/2 kostki Cukier waniliowy -2 opakowania Soda -1łyżeczka Cukier -1/2 szkl. Śmietana 36% -0,5l Galaretka cytrynowa -1 szt Śmietan-fix - 1 opakowanie Cukier puder -2 łyżki Masa krówkowa-1 puszka Orzechy włoskie -200 g Etapy przygotowania CIASTO Mąka, miód, jajka, masło, 1 cukier waniliowy, soda, cukier 1/2 szkl. Z podanych składników zagnieść ciasto, podzielić na 2 części i ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Danusi

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Autor

danusia19671

Gotowanie i pieczenie jest moją pasją kulinarną

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, ciasto krówka, placki, galaretka, orzechy włoskie, orzechy, cytryna, miód, krówka, włoska, krem, ciasto z kremem, ciasta z kremami, pieczenie, ciasto z orzechami, masa z galaretki, ciasto z galaretka, ciasto cytrynowe, ciasta z masa, ciasto z masa, placek krówka

Inne przepisy z Kuchnia Danusi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.