Warsztaty Galeo | Przepis na pierożki chinkali

Warsztaty Galeo | Przepis na pierożki chinkali

Warsztaty Galeo | Przepis na pierożki chinkali

W ubiegłym tygodniu miałam okazję gościć na warsztatach marki Galeo. Przygotowywaliśmy dania z serii „Światowe standardy w domowym wydaniu”, co wyszło baaaardzo smacznie. Ku mojemu zdziwieniu, ugotowaliśmy, aż 12 różnych potraw! Przyznam, że po raz pierwszy spotkałam się z taką różnorodnością na warsztatach kulinarnych i obawiałam się czy wszystko zdążymy zrobić w jeden dzień…, a nie kilka godzin Jak widać na zdjęciach, udało się! Jeżeli chcecie wiedzieć co szczególnie mi smakowało, zajrz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Bazylii

Autor

Kasia Nowakowska

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, ciasto, mięso, wieprzowina, wołowina, placki, pierogi przepis, rosół, pierogi, deser, desery, kurczak, dania z kurczakiem, mięso mielone, potrawy z kurczaka, uda z kurczaka, kurczak z czosnkiem, pierogi z mięsem, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, placki z kurczaka

Inne przepisy z Kuchnia Bazylii

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.