Warsztaty Galeo | Przepis na pierożki chinkali
Warsztaty Galeo | Przepis na pierożki chinkali
W ubiegłym tygodniu miałam okazję gościć na warsztatach marki Galeo. Przygotowywaliśmy dania z serii „Światowe standardy w domowym wydaniu”, co wyszło baaaardzo smacznie. Ku mojemu zdziwieniu, ugotowaliśmy, aż 12 różnych potraw! Przyznam, że po raz pierwszy spotkałam się z taką różnorodnością na warsztatach kulinarnych i obawiałam się czy wszystko zdążymy zrobić w jeden dzień…, a nie kilka godzin Jak widać na zdjęciach, udało się! Jeżeli chcecie wiedzieć co szczególnie mi smakowało, zajrz... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia Bazylii
Autor
Kasia Nowakowska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, ciasto, mięso, wieprzowina, wołowina, placki, pierogi przepis, rosół, pierogi, deser, desery, kurczak, dania z kurczakiem, mięso mielone, potrawy z kurczaka, uda z kurczaka, kurczak z czosnkiem, pierogi z mięsem, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, placki z kurczaka
Inne przepisy z Kuchnia Bazylii
Dodaj komentarz