Torcik z kapusty – Polskie Skarby Kulinarne
Torcik z kapusty – Polskie Skarby Kulinarne
Jak smakuje Polska kuchnia? Zapewne większości z Was kojarzy się ze smakiem kapusty, grzybów, mięsa… no i słusznie! Typowe polskie potrawy to między innymi bigos oraz kotlet schabowy – tak wynika z badania Kantar TNS na zlecenie MAKRO Polska . Badanie zostało przeprowadzone w ramach programu Polskie Skarby Kulinarne, który ma edukować Polaków na temat bogactwa naszej, polskiej i pysznej kuchni. Cieszę się, że takie inicjatywy powstają, ponieważ pozwalają odkrywać nam na nowo rodzime smaki, o których zapominamy ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia Bazylii
Autor
Kasia Nowakowska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kapustą, dynia, ciasto, kapusta kiszona, bigos, kotlety, przystawki, schabowe, kotlet, mięso, grzyby, obiad, ciasta z masa, kapusta z grochem, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, bez pieczenia, mięsa pieczone
Inne przepisy z Kuchnia Bazylii
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję