Jajka faszerowane awokado

Jajka faszerowane awokado

Jajka faszerowane awokado

Przepis na : śniadanie

5/5 - (1 głos) Jajka faszerowane awokado są ciekawą odmianą od klasycznych jaj faszerowanych pieczarkami . Nie wymagają dużej ilości pracy, ani długiego czasu przygotowania. Farsz z awokado jest delikatny i lekki, a jego smak podkręca czerwona cebulka, szczypiorek i sok z cytryny. Polecam jajeczka posypać sporą ilością świeżo mielonego pieprzu, będą prezentować się i smakować jeszcze lepiej 🙂 Dodatkowo po przygotowaniu farszu i nadzianiu jajek, pasty jajecznej z awokado trochę Wam zostanie – można z powodze... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Bazylii

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję