Jajka faszerowane awokado
Jajka faszerowane awokado
Przepis na : śniadanie
5/5 - (1 głos) Jajka faszerowane awokado są ciekawą odmianą od klasycznych jaj faszerowanych pieczarkami . Nie wymagają dużej ilości pracy, ani długiego czasu przygotowania. Farsz z awokado jest delikatny i lekki, a jego smak podkręca czerwona cebulka, szczypiorek i sok z cytryny. Polecam jajeczka posypać sporą ilością świeżo mielonego pieprzu, będą prezentować się i smakować jeszcze lepiej 🙂 Dodatkowo po przygotowaniu farszu i nadzianiu jajek, pasty jajecznej z awokado trochę Wam zostanie – można z powodze... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia Bazylii
Autor
Kasia Nowakowska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
jajka faszerowane , śniadania, sałatki, sałatka, kanapki, pieczarki, przystawki, ogórki, łosoś, przekąski
Inne przepisy z Kuchnia Bazylii
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję