Dynie faszerowane mięsem mielonym
Dynie faszerowane mięsem mielonym
Przepis na : obiad
(ten przepis nie został jeszcze oceniony) Dynie faszerowane mięsem mielonym to przepis, który na pewno polubicie i będziecie do niego wracać. Połączenie słodkiego smaku dyni z pomidorami, kuminem i serem halloumi daje niesamowite doznania smakowe. Część miąższu z dyni, który Wam zostanie możecie wykorzystać do deseru czy po prostu do sałatki. Dynie warto podać w towarzystwie jogurtu naturalnego lub śmietany, posypane natką pietruszki. Zobacz też: Ketchup z dyni i papryki Puree (mus) z dyni Zupa krem z pieczone... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia Bazylii
Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
Kasia Nowakowska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
dynia, sałatki, obiad, sałatka, zupa, wołowina, papryka faszerowana, zupa pomidorowa
Inne przepisy z Kuchnia Bazylii
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję