Dynie faszerowane mięsem mielonym

Dynie faszerowane mięsem mielonym

Dynie faszerowane mięsem mielonym

Przepis na : obiad

(ten przepis nie został jeszcze oceniony) Dynie faszerowane mięsem mielonym to przepis, który na pewno polubicie i będziecie do niego wracać. Połączenie słodkiego smaku dyni z pomidorami, kuminem i serem halloumi daje niesamowite doznania smakowe. Część miąższu z dyni, który Wam zostanie możecie wykorzystać do deseru czy po prostu do sałatki. Dynie warto podać w towarzystwie jogurtu naturalnego lub śmietany, posypane natką pietruszki. Zobacz też: Ketchup z dyni i papryki Puree (mus) z dyni Zupa krem z pieczone... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Bazylii

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję