Jajka po benedyktyńsku

Jajka po benedyktyńsku

Jajka po benedyktyńsku

 Jem śniadanko i do szkoły :)  Dzisiaj trochę luksusu, czyli jajka po benedyktyńsku. ~ Jajka po benedyktyńsku ~ Składniki: 2 jajka 2 łyżki octu spirytusowego + 2 kromki chleba masło z awokado warzywa np. ogórek,rzodkiewka, kiełki sól, pieprz, szczypiorek Jajko wbijamy do filiżanki. Zagotowujemy wodę w rondelku, wlewamy ocet, mieszamy łyżką tak, aby powstał mały wir i wrzucamy delikatnie jajko z filiżanki (już nie mieszamy!). Po około 2,5 minuty wyciągamy jajko z wody na ręcznik papierowy, odsączamy i ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchenny Skrawek Nieba

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję