Bigosik z młodej kapusty z fasolką szparagową

Bigosik z młodej kapusty z fasolką szparagową

Bigosik z młodej kapusty z fasolką szparagową

Składniki 1 duża główka młodej kapusty 70 dag karkówki 20 dag wędzonego boczku  30 dag fasolki szparagowej (może być mrożona) 3 marchewki 3 cebule 3 pomidory (bądź pomidory z puszki) 1 pęczek koperku 2 szklanki bulionu warzywnego 3 łyżki oleju 2 łyżki koncentratu pomidorowego 2 łyżki posiekanego estragonu 1 łyżka przyprawy jarzynowej 1 łyżeczka ostrej papryki sól, pieprz Sposób Umyte mięso i boczek pokroić w drobną kostkę. Cebulę obrać, posiekać. Marchewki obrać, umyć,  pokroić w cienkie słupki bądź w k... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchenne aromaty

Autor

Kuchenne aromatyKuchenne aromaty

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

boczek, kapustą, mięso, fasola, zupa pomidorowa, fasolka szparagowa, fasolka, karkówka, pieczywo, surówka, przekąski, sałatki, przystawki, sałatka, przekąska, surówka z kapusty, karkówka w cebuli, sałatka z marchewki, sałatka z marchewką, sałatka z pomidorem, salatki warzywne, sałatka warzywna, sałatka jarzynowa

Inne przepisy z Kuchenne aromaty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.