Bigosik z młodej kapusty z fasolką szparagową
Bigosik z młodej kapusty z fasolką szparagową
Składniki 1 duża główka młodej kapusty 70 dag karkówki 20 dag wędzonego boczku 30 dag fasolki szparagowej (może być mrożona) 3 marchewki 3 cebule 3 pomidory (bądź pomidory z puszki) 1 pęczek koperku 2 szklanki bulionu warzywnego 3 łyżki oleju 2 łyżki koncentratu pomidorowego 2 łyżki posiekanego estragonu 1 łyżka przyprawy jarzynowej 1 łyżeczka ostrej papryki sól, pieprz Sposób Umyte mięso i boczek pokroić w drobną kostkę. Cebulę obrać, posiekać. Marchewki obrać, umyć, pokroić w cienkie słupki bądź w k... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchenne aromaty
Autor
Kuchenne aromaty
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
boczek, kapustą, mięso, fasola, zupa pomidorowa, fasolka szparagowa, fasolka, karkówka, pieczywo, surówka, przekąski, sałatki, przystawki, sałatka, przekąska, surówka z kapusty, karkówka w cebuli, sałatka z marchewki, sałatka z marchewką, sałatka z pomidorem, salatki warzywne, sałatka warzywna, sałatka jarzynowa
Inne przepisy z Kuchenne aromaty
Dodaj komentarz