Ziemniaki faszerowane

Ziemniaki faszerowane

Ziemniaki faszerowane

Właściwie "z grilla" , to zbyt wielkie słowo. Zapiekane na grillu - dużo lepsze. Większą część dania przygotowujemy jednak w kuchni. kilka średnich ziemniaków (u mnie na tę ilość farszu 6 sporych, po 2 "na głowę") 150g świeżych pieczarek mieszcząca się w dłoni kostka wędzonego boczku 1 duża cebula pieprz, sól olej do smażenia masło folia aluminiowa Ziemniaki gotujemy w mundurkach w osolonej wodzie. Kiedy ostygną obieramy je ze skórki i kroimy delikatnie na połowę i drążymy spore otworki. Boczek kroimy w małą k... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchenna Kontrrewolucya

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję