Przepis na : obiad
Łopatka duszona z soczewicą to jedno ze smaczniejszych dań jednogarnkowych, które po małej modyfikacji odpowiednie będzie dla wegetarian, a nawet i wegan. Wystarczy, zamiast mięsa dodać pieczarki i zdrowa porcja białka nasyci również osoby niejedzące mięsa. Zapewniam, że ten pyszny obiad zrobisz bez dużego wysiłku. Łopatka duszona z soczewicą dobrze sprawdzi się jako pożywny posiłek do zabrania na lunch do pracy. Zielona soczewica jest cennym źródłem błonnika, białka i żelaza. Zawarte w niej węglowodany złożone... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...Strona bloga kulinarnego Kuchcik gotuje https://www.kuchcikgotuje.pl
Kuchcik gotuje