Przepis na : śniadanie
Jeśli masz ochotę, brzoskwinię możesz zamienić na nektarynkę lub mango. Każde z nich będzie tutaj pysznym połączeniem. 1 puszka, ok. 160 g tuńczyka w sosie własnym 2 duża brzoskwinia 1/2 ogórka szklarniowego garść solonych pistacji 1 łyżka oleju rzepakowego Tuńczyka odcedzamy, mieszamy z olejem. Brzoskwinię kroimy w mniejszą kostkę, ogórka w plastry, a następnie na ćwiartki. Łączymy składniki. Pistacje siekamy, posypujemy sałatkę. czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...