Cieciorkowy chleb

Cieciorkowy chleb

Cieciorkowy chleb

Chleb powstał z przepisu, który znalazłam w październikowym numerze magazynu „Pyszne”. Ciasto robione zupełnie inaczej, niż tradycyjny chleb. Powstała masa nie jest gęsta i nie trzeba czekać na wyrośnięcie ciasta. Chleb jest puszysty, ma wyjątkowy smak ciecierzycy, a chrupiące ziarna sprawiają, że można go zajadać jak ciasto. Od razu mogę powiedzieć, że wyjątkowo smakuje ze śliwkową marmoladą bez cukru – sprawdzałam :D {"@context":"http:\/\/schema.org\/","@type":"Recipe","name":"Cieciorkowy chleb","author":{"@type"... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kucharzyca

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Autor

Kucharzyca

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

chleb, ciasto, pieczywo, mak, dynia, słonecznik, pyszne ciasto, bez pieczenia, ciasta z masa, chleb z ziarnami, chleb na drożdżach , chleb mieszany, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasto z makiem

Inne przepisy z Kucharzyca

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.