Trendy kulinarne 2017 - sztuczne mięso, gotowanie z odpadków i gofry

Trendy kulinarne 2017 - sztuczne mięso, gotowanie z odpadków i gofry

Trendy kulinarne 2017 - sztuczne mięso, gotowanie z odpadków i gofry

Tradycyjnie, jak co roku, wpis o nadchodzących trendach kulinarnych. Ze statystykami jest tak, że jak w jednym gospodarstwie domowym mąż pali paczkę papierosów dziennie, a żona nie pali w ogóle, to oboje palą 10 papierosów. Trendy wykazują co najwyżej statystyczny wzrost zainteresowania takim, a nie innym zjawiskiem. Nie oznacza to w cale, że takie zainteresowanie będzie zawsze i wszędzie oraz nie oznacza to w cale, że nie zmieni się za chwilę w coś zupełnie odwrotnego. Niemniej jednak te, o których wspomnę d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kryzysowa Książka Kucharska

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

kryzysowykucharz

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, marchewka, tarta, kapustą, brokuły, jabłka, brokuł, ziemniaki, surówka, ciasto, gofry, tarta z jabłkami, sosy, deser, bigos, desery, chleb, pączki, fast food, mięsa pieczone, surówka z kapusty, pieczone ziemniaki, ciasta z jabłkami, szybkie ciasto, czerwona kapusta, surówka z czerwonej kapusty, ciasta z masa, szybki deser, fajne ciasta, kapusta czerwona zasmażana

Inne przepisy z Kryzysowa Książka Kucharska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.