Pieczony bigos z młodej kapusty i kimchi

Pieczony bigos z młodej kapusty i kimchi

Pieczony bigos z młodej kapusty i kimchi

Wiosna to młode warzywa. W tym kultowe młode ziemniaki i młoda kapusta. Standardowo bigos z młodej kapusty z koperkiem. Tu już był. Trzeba by wprowadzić coś nowego. Zrobiłem proste kimchi. Dodatkowo chciałem trochę swądu napalmu o poranku, a właściwie tego co napalm powoduje, więc zapiekłem. Składniki: - młoda kapusta - kapusta pekińska - chili - mąka - coś wędzonego (opcjonalnie) Wykonanie: Kapustę pekińską kroimy i zasypujemy solą. Zostawiamy na 2 godziny. Zagotowujemy wodę. Do gotującej wody dodajemy tr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kryzysowa Książka Kucharska

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.