Danie kuchni japońskiej. Ogólnie jest to miska ryżu z różnymi dodatkami, z których najważniejszym jest panierowany kotlet pocięty w paski, dlatego specjalnie w tym celu wyhodowałem kilka gigantycznych boczniaków. Katsu po japońsku oznacza "wygrać", dlatego tradycyjnie, to danie jada się przed ważnym egzaminem. Składniki: - duży boczniak - mąka - płatki kukurydziane - ryż - cebula - szczypiorek - sos sojowy Wykonanie: Ryż ugotować. Płatki kukurydziane pokruszyć. Boczniaka zamoczyć w cieście z mąki i wody... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...