Szparagi zapiekane w bułce tartej i parmezanie

Szparagi zapiekane w bułce tartej i parmezanie

Szparagi zapiekane w bułce tartej i parmezanie

Przepis na : obiad

  Dzień dobry :-) Upały w pełni. Ja staram się gotować na dwa dni, żeby jak najmniej stać przy kuchni. O pieczeniu to już nie ma mowy. Te szparagi robiliśmy jako dodatek do obiadu w niedzielę. Polecam, bo smakują rewelacyjnie. Są bardzo proste w przygotowaniu, bo musimy je umyć, odkroić twardą końcówkę obtoczyć w jajku i bułce wymieszanej z parmezanem. Potem tylko pieczemy i gotowe. Nam w takiej formie posmakowały bardzo. Polecamy :-) Składniki: pęczek szparag 2 jajka M 150 g parmezanu 3/4 szklanki bułki tar... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kruche babeczki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.