Dzień dobry :-) Szarlotkę tą zobaczyłam tutaj ( klik ), a że w domu fanów szarlotek nie brakuje i lubią nowości postanowiłam zrobić. Szarlotka wyszła pyszna, krucha, taka maślana. Smakuje super, choć tatrzańskiej u mnie nie pobiła. Przepis trochę zmodyfikowałam i zrobiłam na większą blaszkę. Dałam też mniej cukru. Polecam, warto zrobić :-) Miłego piątku kochani :-) Blaszka: 23x33 cm Składniki: 2 kg jabłek 300 g ziemnego masła 500 g mąki pszennej 3/4 szklanki cukru trzcinowego (może być zwykły) 4 żółtka 2 łyżki c... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...