Pstrąg pieczony z masłem, tymiankiem i kolorowym pieprzem

Pstrąg pieczony z masłem, tymiankiem i kolorowym pieprzem

Pstrąg pieczony z masłem, tymiankiem i kolorowym pieprzem

Przepis na : obiad

Oj dawno nie było ryby :) Dziś prosta propozycja dla zapracowanych - najlepiej przygotować sobie rybę rano, przed wyjściem do pracy, poleży w lodówce z przyprawami i będzie smaczniejsza. Przygotowanie zajmie może 10 - 15 minut, z czego najwięcej oskrobanie ryby z łusek. Później tylko szybko przyprawiamy, odstawiamy, a po powrocie do domu wrzucamy do piekarnika.  Rybę pieczemy z odrobiną masła, a podajemy z cytryną i dowolnymi dodatkami - u mnie pojawiła się w wersji mało dietetycznej, za to szybkiej - z f... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kraina Tysiąca Smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.