Tradycyjna nalewka malinowo-jeżynowa

Tradycyjna nalewka malinowo-jeżynowa

Tradycyjna nalewka malinowo-jeżynowa

Nalewka malinowo-jeżynowa według tradycyjnego przepisu na pewno przypadnie do gustu fanom wysokoprocentowych alkoholi owocowych. Trunek przyrządzony wg tego przepisu jest mocny, ale po odpowiednio długim odstaniu, jest głęboki w smaku, aksamitnie gładki i niezwykle klarowny. Gwarancją sukcesu w przygotowaniu każdej nalewki są przede wszystkim świeże, zdrowe owoce - z lasu lub własnego ogrodu, bez stosowania chemicznych oprysków i nawozów; i oczywiście najwyższej jakości alkohol. Trzeci czynnik to czas w połącze... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Korniszonki

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję