Gulasz po węgiersku

Gulasz po węgiersku

Gulasz po węgiersku

Przepis na : obiad

1 kg łopatki wieprzowej lub wołowej (można wybrać inny rodzaj wołowiny lub połączyć dwa rodzaje mięsa) 2 cebule 2 łyżki koncentratu pomidorowego po 1 łyżeczka ostrej papryki, słodkiej papryki i wędzonej papryki sól i pieprz do smaku Opcjonalnie: 30 dag pieczarek 2 czerwone papryki Łyżka gęstej kwaśnej śmietany lub jogurtu typu greckiego Mięso pokroić dość dużą kostkę (2 x 2 cm), obsypać solą czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Korniszonki

Warto przeczytać

Dieta Pięciu Przemian

Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

Katarzyna Nowak

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

śniadania, obiad, papryka, mięso, ryby, deser, kolacja, desery, przekąska, pasty, kanapki, pasta, przekąski, ryba, pasztet, sałatki, sałatka, ciasto, pieczywo, krem, pieczarki, wołowina, zupa pomidorowa, ciasta z kremami, ciasto z kremem, mięso na obiad, gulasz po węgiersku, wieprzowina, gulasz, sałatka do obiadu

Inne przepisy z Korniszonki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.