Powidła węgierkowe

Powidła węgierkowe

Powidła węgierkowe

Mój Mąż uwielbia powidła śliwkowe. I chociaż, jak wcześniej pisałam, dziwił się, że chce mi się w ogóle zajmować przetworami, to jak pojawiły się śliwki sam rwał i przywoził mi codziennie pełne siaty śliwek :) i tak wieczory spędzałam na ich przetwarzaniu - oczywiście pomagał mi :) i właśnie tych dżemów i kompotów mamy najwięcej :) Składniki: śliwki węgierki (dowolna ilość) cukier (dowolna ilość) Sposób przygotowania: Śliwki dokładnie myjemy, przepoławiamy i usuwamy pestkę. Przekładamy do garnka ze stali ni... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kolorowy Przepisownik

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję