Gołabki inaczej, czyli bez zawijania
Gołabki inaczej, czyli bez zawijania
Takie gołąbki moja Mama robi od lat stosunkowo często, bo każdy u nas lubi, a są mniej pracochłonne od tradycyjnych, zawijanych. Ja osobiście nie robiłam już ponad 2 lata - mieszkamy w jednym domu, więc szybko by się przejadły :) Smakują zarówno do gotowanych ziemniaków jak i do chleba :) i są bardzo sycące! Porcja jest duża, dlatego dla mniejszej rodziny (3-4 osoby) polecam zmniejszyć proporcje o połowę. Do tej pory nie odciskałam soku, ale zdecydowanie lepiej się formują, gdy się tak postąpi. Widziałam przep... czytaj dalej...
Polecają przepis



Czytaj dalej na blogu Kolorowy Przepisownik
Autor
MałaMi89
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
gołąbki, tarta, mielone, sosy, ryż, bułki, kapustą, zupa pomidorowa, jajko, mięso, kasza, sos pomidorowy, kotlety mielone, papryka, por , kotlet, ziemniaki, kotlety, mięso mielone, chleb, sos do ryżu, obiad, pomysł na obiad, tarta na słodko, sos mięsny, ryż smażony, ryż z warzywami, dania bez mięsa, gołąbki na szybko, mięsa pieczone
Inne przepisy z Kolorowy Przepisownik
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję