Przepis na : obiad
Propozycja na nieskomplikowany i smaczny obiad. Bez stania przy garach i mieszania.Aromatyczne udka zapieczone w śmietanie.Składniki:1 kg podudzi ( ja wybrałam jak najmniejsze, na kilogram weszło 10 sztuk )150 ml śmietany 18%3 łyżki mleka 3%2-3 łyżki listków tymianku świeżego1 łyżeczka przyprawy do kurczaka KAMIS1 łyżeczka soli1 łyżka oleju lub oliwyWykonanie:Podudzia umyć i osuszyć. Wyciąć kości, jednak nie jest to zabieg konieczny. Posypać przyprawą do kurczaka.Śmietanę, mleko, tymianek i olej wym... czytaj dalej...
Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...