BIAŁA KIEŁBASA POD BESZAMELEM

BIAŁA KIEŁBASA POD BESZAMELEM

BIAŁA KIEŁBASA POD BESZAMELEM

 Tak podana kiełbaska jest naprawdę pyszna.Możemy podawać ją z sałatkami,surówkami i mizerią kotletami,.klopsem,smażoną rybą lub z gotowanymi jajkami.Ziemniaki wymieszane z sosem można podać jako samodzielne danie z jajem sadzonym i kefirem.A gdy zostanie coś z obiadu można zrobić z tych produktów sałatkę. 4 białe kiełbaski Ziemniaki Sos: ************* 1.5 łyżki masła 1.5 łyżki mąki Sól i świeżo zmielony pieprz Gałka muszkatołowa 1 łyżka posiekanego drobno koperku ******************************************* Ziemniaki obrać,umyć i ugotować, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kocurkowe rozmyślania w kuchni Anielki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.