Przepis na : sałatka
Przedstawiam bardzo prosty przepis na przepyszną sałatkę, oczywiście bezglutenową. Do jej zrobienia używam kupnych pikli firmy Rolnik (mini kukurydzki, cebulki, ogóreczki), ale można też użyć własnych domowych wyrobów. Bardzo polecam :-) Składniki (proporcja dla trzyosobowej rodziny: dwóch dorosłych i dziecko): 2 torebki ryżu po 100 g 1 puszka kukurydzy 1 mała cebula 1 puszka tuńczyka w sosie własnym (150 g) 1 słoik pikli firmy Rolnik (na zdjęciu poniżej) kilka łyżek majonezu (ja użyłam 400 ml) sól, pieprz Wykona... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Uwielbiam gotować i wypiekać. Podaję przepisy krok po kroku z kuchni tradycyjnej, bezglutenowej, wegańskiej i wegetariańskiej.