Ciasto czekoladowo-cukiniowe

Ciasto czekoladowo-cukiniowe

Ciasto czekoladowo-cukiniowe

#cukinia #kakao #migdały #ciasto #deser #czekolada #figi #drugieśniadanie Nie wiesz co zrobić z cukinią, a na kolejne leczo nie możesz patrzeć? Myślę, że tociasto jest rozwiązaniem, szczególnie dla smakoszy słodkiego smaku. Ciasto cukiniowo-czekoladowe, a cukinii prawie nie czuć. Za to czuć czekoladę, migdały i figi. Słodki smak bez wyrzutów sumienia, bo brak cukru, a do tego na mące pełnoziarnistej poleca się na deser lub II śniadanie. Składniki na dużą keksówkę (10 porcji): 10 namoczonych wcześniej fig suszonych 2 ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Katarzyna Skórska - dietetyk kliniczny

Autor

Katarzyna SkórskaKatarzyna Skórska

Jestem dyplomowanym dietetykiem i nauczycielem akademickim. Dodatkowo prowadzę zajęcia o zdrowym odżywianiu dla dzieci oraz warsztaty kulinarne. Prywatnie w wolnych chwilach uprawia jogging, jogę i z zamiłowaniem gotuje. Prowadzę bloga z przepisami i wskazówkami dietetycznymi: www.skorskadietetyk.com

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

cukinia, ciasto, czekolada, tarta, deser, śniadania, desery, banan, bułki, ciasta czekoladowe, ciasto czekoladowe, ciasto z bananami, ciasto z bananem, ciasta z masa, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia, bułka pszenna, tarta na słodko, tarta czekoladowa

Inne przepisy z Katarzyna Skórska - dietetyk kliniczny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.