Ryż z jabłkami i skórką z pomarańczy

Ryż z jabłkami i skórką z pomarańczy

Ryż z jabłkami i skórką z pomarańczy

Przepis na : obiad

Nie przepadam za surowymi jabłkami. Jedyne, które jestem w stanie zjeść, to papierówki. I znowu luka w mózgu, kojarzą mi się z moją śląską (lub bardziej wielkopolską) babcią i nie wiem właściwie czemu. Wszystkie inne jabłka jestem w stanie przyswoić jedynie w postaci gotowanej, pieczonej lub smażonej. Chyba każdy z nas, przynajmniej raz w życiu, miał styczność z ryżem zapiekanym z jabłkami. Prosta potrawa, którą postanowiłam jednak trochę stuningować. Największym strzałem w dziesiątkę była skórka z pomarań... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kardamonovy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję