WEGAŃSKIE PULPETY Z SOCZEWICY W SOSIE POMIDOROWO - MORELOWYM

WEGAŃSKIE PULPETY Z SOCZEWICY W SOSIE POMIDOROWO - MORELOWYM

WEGAŃSKIE PULPETY Z SOCZEWICY W SOSIE POMIDOROWO - MORELOWYM

A to klops! Pyszny, aromatyczny, syty, zdrowy - taki jest roślinny pulpet z soczewicy. Nigdy nie spróbowałam mięsnych pulpetów, bo zawsze wyglądały one dla mnie bardzo nieapetycznie. Nawet w czasach nałogowego, nieświadomego pożerania i uwielbiania mięsnych potraw, klopsy były dla mnie nie do przyjęcia. Natomiast do spożycia roślinnej wersji nie trzeba było mnie namawiać. Te soczewicowe kulki wyglądają, pachną i smakują tak, że jem je jak szaleniec. Mąż i córka szaleją razem ze mną. Delikatnie chrupiące z zew... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Jeść, by żyć w zdrowiu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.