DŻEM RABARBAROWY Z IMBIREM I WANILIĄ (PYCHA!)

DŻEM RABARBAROWY Z IMBIREM I WANILIĄ (PYCHA!)

DŻEM RABARBAROWY Z IMBIREM I WANILIĄ (PYCHA!)

Przepis na : śniadanie

O ile słodkie owoce, typu: maliny, truskawki, czereśnie, możemy zamknąć w słoikach na zimę bez konieczności dodawania cukru (metodą janginizacji), o tyle kwaśny rabarbar bez słodu się nie obędzie. Polecam przyrządzić ten dżem, bo tak oryginalnego, wyjątkowego smaku jeszcze nie znacie, a na pewno pokochacie. Warto już dziś zadbać o to, by osłodzić zimowe i jesienne dni. A najlepiej to się czyni swoimi domowymi konfiturami, które na kronice chleba lub w cieście smakują domem, ciepłem, niebem... Składniki na 7 s... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Jeść, by żyć w zdrowiu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.