BEZGLUTENOWE, WEGAŃSKIE WRAPY Z MIGDAŁOWYM SOSEM "MAJONEZOWYM", CUKINIĄ, GUACAMOLE, SZPINAKIEM I SUSZONYMI POMIDORAMI
BEZGLUTENOWE, WEGAŃSKIE WRAPY Z MIGDAŁOWYM SOSEM "MAJONEZOWYM", CUKINIĄ, GUACAMOLE, SZPINAKIEM I SUSZONYMI POMIDORAMI
Przepis na : śniadanie
Wracam po długiej przerwie z przepisem na znakomite wrapy naleśnikowe z niebanalnym wypełnieniem. Poszczególne elementy tego dania - sos "majonezowy", ciasto naleśnikowe, guacamole, możecie wykorzystywać w innych przepisach lub odwzorować tę potrawę w zupełności, krok po kroku i mile zaskoczyć siebie, rodzinę, gości. Na szczególną uwagę zasługuje migdałowo - słonecznikowy sos a'la majonez, który cudownie wzbogacił smak potrawy. Świetnie sprawdzi się również jako dressing do sałatki lub sos do burgera... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Jeść, by żyć w zdrowiu
Autor
Dominika Vegan
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sosy, naleśniki, cukinia, naleśnik, szpinak, suszone pomidory, awokado, słonecznik, ciasto, ciasto naleśnikowe, kasza gryczana, kasza, majonez, pasta, kanapki, curry, pasty, drożdżowe, śniadania, tortilla, sałatki, sałatka, śniadanie, przekąski, ciasto na naleśniki, sałatka z majonezem, sałatka ryżowa, ciasto słonecznikowe, ciasto z białek , ciasto drożdżowe
Inne przepisy z Jeść, by żyć w zdrowiu
Dodaj komentarz