Szybki sposób na chrupiące, blanszowane szparagi

Szybki sposób na chrupiące, blanszowane szparagi

Szybki sposób na chrupiące, blanszowane szparagi

Będąc na Dolnym Śląsku, przejeżdżałam obok plantacji szparagów. SZPARAGI PROSTO Z POLA głosił napis. Nie mogłam sobie odpuścić. Zjechałam z autostrady, prosto na to pole i zakupiłam kilka kilo. Już po przygotowaniu żałowałam, że nie kupiłam więcej... Na szczęście nie musiałam ich sama wykopywać ;) Mój nowy sposób na chrupiące szparagi poniżej. Królewicz mąż mówi, że w takiej postaci lubi je najbardziej. 2-3 pęczki szparagów zielonych i białych ( ja najbardziej lubię zielone ) sól morska świeżo mielony pieprz 2-3... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Jemy Pijemy

Autor

Jemy Pijemy

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

szparagi, zielone szparagi, łosoś wędzony, łosoś, mielone, jajko w koszulce, krem, pasta, pizza przepis, pasty, pizza , ciasto na pizze, zupa, sałatka, sałatki, zdrowe przepisy, zupa krem, sałatka z łososiem, sałatka z łososia, salatka z jajkiem, pizza na patelnie, prosta zupa

Inne przepisy z Jemy Pijemy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.