W jaki sposób prawidłowo smaży się rybę?

W jaki sposób prawidłowo smaży się rybę?

W jaki sposób prawidłowo smaży się rybę?

Jak smażyć lub obsmażać ryby – takie jak makrela i dorsz – bez przyklejania się płetw do patelni podczas ich obracania? Bez względu na to, ile oleju użyjesz ani jak przyprawisz patelnię, filet nadal ma tendencję do przywierania. W tym miejscu warto posłuchać się profesjonalnych kucharzy, którzy radzą, aby do ryb wykorzystywać patelnię stalową. Niemniej i tę trzeba prawidłowo użytkować. Jak smażyć ryby bez przyklejania się do patelni? Ryby mają tendencję do przyklejania się do naczyń ze stali nierdzewnej wie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu jakszef.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję