Przepis na : obiad
Zielony kolor zupy nie każdemu kojarzy się smacznie. U nas w domu taka gości najczęściej. Dziś przepis na zupę z zielonej fasolki szparagowej. Składniki: Wywar z włoszczyzny 2l puszka fasolki szparagowej zielonej mąka ziemniaczana, ryżowa, lub zwykła pszenna 1 łyżka woda 50g lub mleko roślinne 50g świeża natka pietruszka przyprawy Fasolkę szparagową wkładam do garnka, zalewam niewielką ilością wody (tylko żeby przykryła fasolkę). Gotuję na niewielkim ogniu 5-7 minut. W tym samym czasie zagotowuj... czytaj dalej...
Spożywanie produktów, które są szczególne istotne dla danej grupy krwi pomaga oczyszczać organizm z toksyn, które mogą być gromadzone w tkance tłuszczowej.
Czytaj dalej...Kilka wartościowych uwag odnośnie zdrowego odżywiania. Zmniejsz ilość spożywanych posiłków, ale zwiększ ich częstotliwość.
Czytaj dalej...