Przepis na : obiad
Ta zupa wyszła mi gęsta i sycąca. Bardzo szybka i łatwa w przygotowaniu. Warzywa przesmażone na maśle mają więcej aromatu, ostatnio prawie wszystkie zupy gotuję w ten sposób. Do warzyw dodałam kaszę jęczmienną i makaron. Taka zupa szybko zaspokoi nasz głód. Smacznego życzę. Potrzebujemy: 1 duża marchewka 1 średnia pietruszka kawałek selera 4 łyżki kaszy jęczmiennej 2 garście makaronu typu muszelki 1 płaska łyżka masła lub margaryny sól do smaku pieprz czarny mielony do smaku natka pietru... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...