To ciasto jest lekkie jak puch, krem wyszedł mi bardzo, ale to bardzo idealny, puszysty i lekki, nie potrzebowałam go niczym usztywniać. Biszkopty można według uznania dowolnie nasączyć. Jak dla mnie ciasto jest w sam raz, nie jest za suche, ani zbyt wilgotne. Idealne na podwieczorek, poczęstunek i inne okazje. Bardzo polecam. Upieczcie, a ja życzę Wam udanych wypieków i smacznego. Potrzebujemy: Na biszkopt: 5 jajek pół szklanki cukru pół szklanki mąki tortowej pół szklanki mąki ziemniaczanej 2 ły... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...