Chrupiący chleb z gara

Chrupiący chleb z gara

Chrupiący chleb z gara

 Jestem zachwycona tym chlebem, za każdym razem wychodzi pyszny i chrupiący. Piekłam go już kilka razy, a dzisiaj dzielę się z Wami recepturą, chociaż pewnie wiele z Was już piekło ten chleb. Idealny na śniadanie i kolację, z obłędnie chrupiącą skórką...i ten zapach. Do takiego chleba wystarczy tylko masło. Ja swój chleb piekłam w naczyniu żaroodpornym, ale marzy mi się gar żeliwny do wypiekania chleba. Upieczcie, a będziecie zachwyceni. I zobaczcie jakie ma dziury, jest to efekt długiego wyrabiania cias... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Izabelawkuchni

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.