Chrupiąca kokosowa kruszonka
Chrupiąca kokosowa kruszonka
Ta kruszonka jest obłędna w smaku, pachnąca i bardzo chrupiąca. Pachnie tak karmelowo. Trzeba uważać, żeby jej nie przypiec za mocno, bo będzie gorzka. Można jej używać do deserów, jogurtu czy ciasta. Polecam, bo jest pyszna. Potrzebujemy: 1 szklanka wiórków kokosowych pół szklanki cukru kokosowego 5 dag masła lub margaryny Wykonanie pysznej kruszonki kokosowej: 1. Cukier i wiórki kokosowe wsypujemy do miski, dodajemy masło lub margarynę i rozcieramy opuszkami palców aż powstaną małe grudki. 2. Kruszo... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Izabelawkuchni
Warto przeczytać

Idealne ciasto drożdżowe
Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?
Czytaj dalej...Autor
Babeczka35
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, ciasto kokosowe
Inne przepisy z Izabelawkuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję