Chrupiąca kokosowa kruszonka

Chrupiąca kokosowa kruszonka

Chrupiąca kokosowa kruszonka

Ta kruszonka jest obłędna w smaku, pachnąca i bardzo chrupiąca. Pachnie tak karmelowo. Trzeba uważać, żeby jej nie przypiec za mocno, bo będzie gorzka. Można jej używać do deserów, jogurtu czy ciasta. Polecam, bo jest pyszna. Potrzebujemy: 1 szklanka wiórków kokosowych pół szklanki cukru kokosowego 5 dag masła lub margaryny Wykonanie pysznej kruszonki kokosowej:   1. Cukier i wiórki kokosowe wsypujemy do miski, dodajemy masło lub margarynę i rozcieramy opuszkami palców aż powstaną małe grudki. 2. Kruszo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Izabelawkuchni

Warto przeczytać

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję