Pieczeń rzymska z królika
Pieczeń rzymska z królika
Pieczeń można jeść zarówno na ciepło jak i na zimno. Ma niską zawartość tłuszczu, a mięso królika jest bardzo zdrowe dlatego śmiało możemy podawać je dzieciom. Składniki: 1,5 kg mięsa z królika ( może też być wołowina, wieprzowina lub kurczak) 5 dużych marchewek 1 duży por 3-4 jaja 1 czerstwa bułka np. kajzerka duży pęczek natki pietruszki sól, pieprz Dodatkowo: 6 jaj do ugotowania i włożenia do środka Forma jak do pieczenia pasztetu (długa) Wykonanie: Marchewki gotujemy. Bułkę moczymy w mleku, natomiast por kro... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu IMPRESJA SMAKU
Autor
Izabela Furmańczyk
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, mielone, mięsa pieczone, marchewka, królik, zdrowe przepisy, bułki, zdrowe, por , wieprzowina, pasztet, wołowina, kurczak, mięso mielone, kanapka, kanapki, dania mięsne, pieczeń z mięsa mielonego, kurczak pieczony, gotowany kurczak, dania z kurczakiem
Inne przepisy z IMPRESJA SMAKU
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję