Owsianka w wersji pieczonej jest świetnym pomysłem na śniadanie, jeśli nie mamy czasu na przygotowywanie go rano. Taką owsiankę pieczemy dzień wcześniej i rano mamy gotowe pyszne, pożywne i zdrowe śniadanie. Spokojnie można ją przygotować w większej formie i przechowywać w lodówce 2-3 dni. Poza tym, że jest to świetna opcja śniadaniowa, to pieczona owsianka jest też doskonała jako zdrowa przekąska w ciągu dnia, lub po prostu deser :) W mojej wersji wykorzystałam morele, maliny i borówki, ale świetnie... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...