Pyszne, miękkie i pachnące cynamonem muffinki. Idealne na zimowy dzień, do kawy czy herbaty. Zrobione z mąki orkiszowej, nie zawierają wiele cukru. Jabłka nadają wilgotności oraz nieco słodyczy. Muffinki robi się bardzo szybko, nie potrzeba nawet użyć miksera. Świetnie sprawdzą się na deser ale także jako drugie śniadanie. Składniki (ok. 16 sztuk): 2 szklanki mąki orkiszowej 1 łyżka proszku do pieczenia 1 łyżeczka cynamonu 2 jajka 3/4 szklanki mleka 1/4 szklanki oleju roślinnego 1/4 szklanki miodu/syropu z... czytaj dalej...
Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)
Czytaj dalej...Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...